Katalizátor felvásárlás

A több mint 16 éve sikeresen működő cégünk törekszik a használt, sérült vagy eltömődött katalizátorokat mindig az aktuális világpiaci ár figyelembevétele mellett a lehető legjobb áron megvásárolni Öntől akár ingyenes kiszállással is!

Katalizátor felvásárlás Katalizátor felvásárlás

Katalizátor felvásárlás

Nagy múltú cégünk több mint 16 éve foglalkozik elhasználódott, valamint kimerült gépjárműkatalizátor felvásárlással, amelyeket újra hasznosító üzemekbe továbbítunk.

Vállalkozásunk minden szükséges hatósági engedéllyel rendelkezik, amely a katalizátorok legális felvásárlásához nélkülözhetetlen. Cégünk a használt, sérült vagy eltömődött katalizátorokat mindig az aktuális világpiaci ár figyelembevétele mellett a lehető legjobb áron vásároljuk meg Öntől! Amennyiben árajánlatot szeretne kérni tőlünk azt a hét bármely napján megteheti az alábbi +36 (70) 417 8406 telefonszámunkon és szakértő kollégáink állnak az Ön rendelkezésére és várják hívását. Akár kérhet visszahívást is!

A felvásárlás oka.

A használt vagy sérült katalizátorok felvásárlásának oka nem más, mint az azokban található kémiai úton kinyerhető nemesfém tartalom, amellyel igazából csak akkor érdemes foglalkozni, ha nagyobb mennyiségben tudjuk a katalizátorokat beszerezni, mert csak így éri meg az újra hasznosító üzemeknek is foglalkozni vele.

Nem érdemes házilagos módszerekkel próbálkozni egy-két használt, sérült katalizátor darabbal, mert azok csekély mennyiségű nemesfém tartalmú filmréteggel vannak felületkezelve..

El szeretné adni katalizátorát?

Amennyiben el szeretné minél előbb adni sérült vagy használt katalizátorát, a legjobb döntés, ha kerüli az olyan felvásárló cégeket, akik bizonytalan háttérrel rendelkeznek és jóval a világpiaci ár alatt veszik át Öntől katalizátorát vagy részecskeszűrőit. A több mint 16 éve piacon jelenlévő vállalkozásunk törekszik mindig az aktuális világpiaci ár figyelembevétele mellett a legmagasabb áron felvásárolni a katalizátorokat, annak állapotának függvényében.

Hívja ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon +36 (70) 417 8406, a hét bármely napján, akár hétvégén is 06:00 - 21:00 óra között és készséggel állunk az Ön rendelkezésére vagy kattintson az Árajánlatkérés menüpontra, amely űrlap kitöltésével is felveheti velünk a kapcsolatot!

Katalizátor felvásárlás