Katalizátor vétel

Amennyiben szeretné minél előbb és a lehető legjobb áron eladni sérült vagy elhasználódott katalizátorát, részecskeszűrőjét vagy különböző bontásokból megmaradt kipufogótörmelékét vegye fel velünk a kapcsolatot, állunk az Ön rendelkezésére!

Katalizátor vétel Katalizátor vétel

Katalizátor vétel

Stabil háttérrel rendelkező cégünk immár 16 éve foglalkozik sikeresen elhasználódott és eltömődött gépjármű katalizátorok felvásárlásával, amelyeket újrahasznosító üzemekbe továbbítunk.

Egyre több katalizátor újrahasznosítására specializálódott cég található meg Európában, akik ezt választották fő tevékenységüknek. Ez a művelet azon felül, hogy rendkívül költséges és összetett rengeteg hivatalos engedély és szigorú szabályok betartása mellett végezhető el speciális laboratóriumi körülmények megteremtésével, amelyhez létszükséglet a megfelelő vegyi és kémiai ismeret. 

Újrahasznosítás célja.

Lehet Önben is felvetődött a kérdés, hogy vajon milyen célból teszik ezt ezek az újrahasznosító üzemek. A válasz egyszerűbb, mint gondolná. Ezek a speciális feldolgozó üzemek elsődleges célja, hogy speciális eljárással kinyerjék a katalizátorokban található nemesfémeket. A másik céljuk pedig, hogy megóvják környezetünket a felesleges káros anyag kibocsájtástól.

Kérjen tőlünk árajánlatot!

Amennyiben szeretné minél előbb és a lehető legjobb áron eladni sérült vagy elhasználódott katalizátorát, részecskeszűrőjét vagy különböző bontásokból megmaradt kipufogótörmelékét vegye fel velünk a kapcsolatot az árajánlatkérés menüponton keresztüli űrlap elküldésével és segítőkész munkatársaink a lehető legrövidebb határidőn belül felveszik Önnel a kapcsolatot! Vagy hívjon bennünket központi telefonszámunkon, amely a következő +36 (70) 417 8406. A hét bármely napján hívhat minket, akár hétvégén is 06:00 - 21:00 óra között és felkészült kollégáink várják hívását!

Sajnos még mind a ma napig fellelhetők a világhálón olyan cégek, akik bizonytalan háttérrel rendelkeznek és arra törekednek, hogy az éppen aktuális világpiaci ár alatt próbálják meg felvásárolni az elhasználódott, törött katalizátorokat, valamint részecskeszűrőket. Menjen biztosra és kérjen a több mint 16 éves stabil üzleti háttérrel rendelkező cégünk munkatársaitól árajánlatot még ma!

Katalizátor vétel