Katalizátor vásárlás

Elszeretné adni minél előbb, valamint jó áron használt, eltömődött vagy sérült katalizátorát? Jó helyen jár! Cégünk immáron 16 éve foglalkozik használt részecskeszűrők, kipufogótörmelék mellett katalizátorok felvásárlásával is.

Katalizátor vásárlás Katalizátor vásárlás

Katalizátor vásárlás

El szeretné adni minél előbb jó áron használt, eltömődött vagy sérült katalizátorát? Jó helyen jár! Cégünk immáron 16 éve foglalkozik használt részecskeszűrők, kipufogótörmelék mellett katalizátorok felvásárlásával.

Általában az elhasználódott vagy eltömődött, használt katalizátorok felvásárlása cégünknél márkától függetlenül történik. Nagy múltú cégünk a lehető legjobb áron vásárolja meg és ha igényli akkor előzetes egyeztetés után ingyenes kiszállással felkeressük Önt abból a célból, hogy az eladni kívánt használt katalizátorát átvegyük Öntől.

Ingyenes kiszállás.

Amennyiben igényli úgy egy telefonos megbeszélés alapján vagy előzetes egyeztetés után díjtalanul kimegyünk az Ön címére és akár a világpiaci ár figyelembevétele mellett a legmagasabb áron azonnal át is vesszük használt katalizátorát, illetve részecskeszűrőit.

Érdemes figyelembe vennie azt, hogy a felvásárlás ára akár napi szinten változhat mivel mi mindig az aktuális tőzsdei információkhoz igazítjuk azt. De biztosítjuk arról, hogy bárhogy is változna a világpiaci ár mi mindig arra törekszünk, hogy a legjobb árat fizessük érte Önnek a használt katalizátorokért.

Katalizátor vásárlás a legoptimálisabb áron

Ha amellett döntött, hogy el szeretné adni használt katalizátorait vagy kipufogó törmelékeit kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi telefonszámon +36 (70) 417 8406 bármely nap, amibe bele tartozik a hétvége is 06:00 - 21:00 óra között vagy kattintson weboldalunk árajánlatkérés menüpontjára, amely űrlap kitöltésével is felveheti velünk a kapcsolatot és segítőkész munkatársaink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

Mindamellett, hogy az újrahasznosítás szempontjából a katalizátorok, valamint a részecskeszűrők külső lemezburkolata értéktelen, de annak ellenére rendkívül fontos információval szolgál azok beazonosításában, mert minél könnyebben beazonosítható az adott berendezés annál nagyobb esély van arra, hogy a világpiaci ár figyelembevétele mellett a legmagasabb árat tudjuk fizetni azokért.

Katalizátor vásárlás