Részecskeszűrő felvásárlás

Eladná elhasználódott, gépjárműbontásból feleslegessé vált részecskeszűrőjét? Cégünk az aktuális világpiaci ár figyelembevétele mellet a lehető legjobb áron vásárolja meg azt Öntől. Ha felszeretné vásároltatni elhasználódott részecskeszűrőit hívjon!

Részecskeszűrő felvásárlás Részecskeszűrő felvásárlás

Részecskeszűrő felvásárlás

Eladná elhasználódott, gépjárműbontásból feleslegessé vált részecskeszűrőjét? Cégünk az aktuális világpiaci ár figyelembevétele mellet a lehető legmagasabb áron vásárolja meg azt Öntől.

Lehet Önt is foglalkoztatja az a kérdés, hogy milyen célból is vásárolják fel a régi elhasználódott laikus ember számára értéktelen katalizátorokat és részecskeszűrőket. Abból a célból foglalkozunk már több mint 16 éve és töltünk be vezető piaci szerepet a részecskeszűrők felvásárlása területén, hogy a felvásárolt berendezéseket továbbítsuk olyan európai újrahasznosító üzemeknek, akik különböző hatóságilag is engedélyezett eljárással nemesfémeket tudnak kinyerni a nagy mennyiségben beküldött részecskeszűrőkből.

Elszeretné adni?

Amennyiben felszeretné vásároltatni elhasználódott részecskeszűrőit és katalizátorait, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, melyet megtehet az alábbi +36 (70) 417 8406 telefonszámunkon, vagy kérjen tőlünk visszahívást és munkatársunk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kérjen tőlünk árajánlatot!

Amennyiben úgy döntött, hogy szeretné felvásároltatni használt részecskeszűrőjét, katalizátorait vagy kipufogó törmelékeit kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi központi telefonszámunkon +36 (70) 417 8406 a hét bármely napján, akár hétvégén is 06:00 - 21:00 óra között állunk az Ön szíves rendelkezésére vagy kattintson oldalunkon az árajánlatkérés menüpontra, amely űrlap kitöltésével is felveheti velünk a kapcsolatot és felkészült munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül keresni fogja Önt!

Egy részecskeszűrő a működése során számtalan a környezetünkre káros anyagot képesek kiszűrni a kipufogógázból, amely anyagok, ha nem megfelelő kezelésben részesülnek különösen nagy mértékben képesek károsítani környezetünket ezért is érdemes azt mielőbb újrahasznosítás céljából tovább küldenünk az erre specializálódott üzemeknek.

Részecskeszűrő felvásárlás