Katalizátor felvásárlás árak

Amennyiben elszeretné adni elhasználódott, meghibásodott katalizátorát vagy részecskeszűrőjét állunk az Ön rendelkezésére! Cégünk 16 éve foglalkozik elhasználódott vagy hibás katalizátorok, részecskeszűrők, továbbá kipufogó törmelékek vásárlásával.

Katalizátor felvásárlás árak Katalizátor felvásárlás árak

Katalizátor felvásárlás árak

Amennyiben a világpiaci árhoz viszonyítva a legjobb áron szeretné eladni használt eltömődött vagy meghibásodott katalizátorát akkor jó helyen jár!

Vállalkozásunk egészen pontosan 16 éve foglalkozik elhasználódott vagy hibás katalizátorok, részecskeszűrők, továbbá kipufogó törmelékek vásárlásával, melyeket megvásárlás után cégünk újrahasznosító üzemekbe küld tovább, akik különböző speciális eljárás révén nemes fémeket nyernek ki azokból. Érdemes ezzel kapcsolatban megemlíteni azt, hogy a katalizátorokban rendkívül elenyésző mennyiségben található meg a nemesfém tartalom ezért csak nagy tételben érdemes ezzel foglalkozni.

Katalizátorok árai.

Ami a katalizátorok árait illeti nagymértékben meghatározza azok árait a gépjármű pontos típusa, motorja, valamint a kocsi évjárata. Bármilyen meglepő, de azt tapasztaltuk, hogy még azonos gépjármű típusoknál is sok esetben elég nagy különbség van az árak között, ezért ahhoz, hogy minél magasabb árat tudjunk adni érte, mindenképp szükségünk lesz a katalizátorokon található pontos típusszámra a beazonosítás végett.

Felvásárlás a legjobb áron.

Amennyiben úgy döntött, hogy el szeretné adni elhasználódott vagy meghibásodott katalizátorát vagy részecskeszűrőjét, esetleg feleslegessé vált kipufogó törmelékét állunk az Ön rendelkezésére! Az alábbi központi telefonszámon tud bennünket elérni +36 (70) 417 8406 a hét bármely napján, akár hétvégén is 06:00 - 21:00 óra között vagy honlapunk árajánlatkérés menüpontra kattintva egy űrlap kitöltésével is felveheti velünk a kapcsolatot és segítőkész munkatársaink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

Sajnos nagyon sok bizonytalan háttérrel rendelkező céggel lehet találkozni az interneten, akik jellemzően jóval az aktuális világpiaci ár alatti áron próbálják megvásárolni az elhasználódott, eltömődött katalizátorokat, valamint részecskeszűrőket. Amennyiben biztosra akar menni, hívjon bennünket és mi a friss világpiaci ár figyelembevétele mellett a legmagasabb árat adjuk elhasználódott katalizátoráért. Ráadásul, ha igényli előzetes egyeztetés után ingyenes kiszállással kimegyünk Önhöz és akár azonnal készpénzben meg is vásároljuk elhasználódott berendezését.

Katalizátor felvásárlás árak