Kipufogó törmelék vásárlás

Amennyiben a Ön is rendelkezik ilyen alkatrésszel és az aktuális világpiaci ár figyelembevétele mellett a legmagasabb áron szeretné eladni feleslegessé vált kipufogó törmelékét, részecskeszűrőjét vagy hibás katalizátorát hívjon bennünket még ma!

Kipufogó törmelék vásárlás Kipufogó törmelék vásárlás

Kipufogó törmelék vásárlás

Általában a sérült vagy bontott gépjárművek bontása során egyáltalán nem ritka az az eset, hogy megmaradnak azokból különböző méretű kipufogó törmelékek és részecskeszűrők vagy elhasználódott katalizátorok.

Amennyiben Ön is rendelkezik ilyen alkatrésszel és az aktuális világpiaci ár figyelembevétele mellett a legmagasabb áron szeretné eladni feleslegessé vált kipufogó törmelékét, részecskeszűrőjét vagy hibás katalizátorát hívjon bennünket még ma! A több mint 16 éve stabil háttérrel működő cégünk fő tevékenységi köre nem más mint a kimerült és elhasználódott gépjármű katalizátorok, részecskeszűrők, valamint kipufogó törmelékek felvásárlása majd azok újrahasznosító üzemeknek felé való továbbítása.

Elszeretné adni?

Amennyiben Ön bármilyen típusú vagy mennyiségű feleslegessé vált kipufogó törmelékkel, részecskeszűrővel vagy elhasználódott katalizátorral rendelkezik és szeretné azt a legjobb áron felvásároltatni akkor jó helyen jár!

Kérjen tőlünk árajánlatot!

Kérjen tőlünk árajánlatot még ma és hívjon bennünket a hét bármely napján, akár hétvégén is az alábbi +36 (70) 417 8406 telefonszámon 06:00 - 21:00 óra között és segítőkész munkatársaink állnak az Ön szíves rendelkezésére, de az árajánlatkérés menüpontra kattintva is felveheti velünk a kapcsolatot és felkészült kollégáink a lehető legrövidebb időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot. Amennyiben bármilyen kérdése is adódna a kipufogó törmelék, katalizátor vagy részecskeszűrő felvásárlással kapcsolatban, minden kérdésére örömmel válaszolunk.

Nagy múltú cégünk előzetes telefonos egyeztetés vagy megbeszélés után díjtalanul vállalja a kiszállást, hogy kedvező áron felvásároljuk majd átvegyük az Ön által leadni kívánt kipufogó törmelékeket egész Budapesten és Pest megyében.

Stabil háttérrel rendelkező cégünk az aktuális világpiaci ár ingadozását figyelembevétele mellett törekszik mindig a legmagasabb áron átvenni bármilyen típusú vagy gyártmányú feleslegessé vált kipufogó törmeléket, részecskeszűrőt vagy elhasználódott, eltömődött katalizátort.

Kipufogó törmelék vásárlás