Kipufogó törmelék eladás

Amennyiben elszeretné adni a legmagasabb piaci áron feleslegessé vált kipufogó törmelékét akkor jó helyen jár! Ha igényli akkor előzetes egyeztetés után ingyenes kiszállással felkeressük Önt, hogy az eladni kívánt alkatrészeket átvegyük Öntől.

Kipufogó törmelék eladás Kipufogó törmelék eladás

Kipufogó törmelék eladás

Eltört kipufogója vagy különböző autó bontások során feleslegessé vált elhasználódott katalizátora vagy meghibásodott részecskeszűrője? Ne dobja ki, hanem adja el nekünk! 

Amennyiben el szeretné adni a lehető legmagasabb áron feleslegessé vált kipufogó törmelékét, eltömődött katalizátorát vagy elhasználódott részecskeszűrőjét akkor jó helyen jár! Stabil háttérrel bíró cégünk több mint 16 éve tölt be a piacvezető szerepet a kipufogó törmelékek, használt részecskeszűrők, valamint katalizátorok felvásárlási piacán és vállalkozásunk mindig arra törekszünk, hogy a világpiaci ár figyelembevétele mellet a legmagasabb árat adjuk ezekért a berendezésekért.

Bármilyen kérdése van állunk rendelkezésére!

Ha bármilyen kérdése is adódna a feleslegessé vált kipufogó törmelékek, elhasználódott részecskeszűrő vagy eltömődött katalizátorok felvásárlásával kapcsolatban ügyfélszolgálatunk várja hívását az alábbi számon +36 (70) 417 8406.
Felkészült kollégáink örömmel válaszolna minden kérdésére!

Árajánlatot szeretne kérni tőlünk?

Amennyiben árajánlatot szeretne tőlünk kérni a különböző gépjárműbontásokból kimaradt kipufogó törmelékére, elhasználódott, eltömődött katalizátorára vagy részecskeszűrőjére akkor hívjon bennünket az alábbi +36 (70) 417 8406 telefonszámon a hét bármelyik napján 06:00 - 21:00 óra között, vagy kattintson oldalunkon az árajánlatkérés menüpontra, amelyre űrlap kitöltésével is felveheti velünk a kapcsolatot és segítőkész munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül keresni fogják Önt!

Sőt cégünk vállalja az ingyenes kiszállást is előzetes egyeztetés, vagy telefonos megbeszélés alapján annak érdekében, hogy az aktuális világpiaci ár figyelembevételével a lehető legmagasabb áron megvásároljuk és átvegyük Öntől az eladni kívánt kipufogó törmelékét, valamint elhasználódott katalizátorát vagy részecskeszűrőjét.

Kipufogó törmelék eladás